Search found 10 matches

by jrc
Thu Nov 16, 2006 12:53 am
Forum: MULTIQUENCE (discontinued)
Topic: Creating video clips
Replies: 1
Views: 3776

Creating video clips

I have a long movie (avi). I want to cut it into clips. I split the video and audio tracks. Can I save specific tracks to video? Or is there another way to create clips?
by jrc
Wed Sep 13, 2006 9:35 pm
Forum: GoldWave General
Topic: Can't set line monitor in volume
Replies: 6
Views: 3309

I got the M-Audio card to work (not sure how). It controls the input levels, so I have to set it using the M-Audio control panel.
by jrc
Tue Sep 05, 2006 1:02 am
Forum: GoldWave General
Topic: No sound when playing back, no recording
Replies: 3
Views: 2494

This looks like the problem. The sound card uses an ASIO driver. However, I see 3 recording devices listed in GoldWave - SoundMax (integrated sound), the M-Audio sound card, and "Primary Sound Capture Driver". Is this what you mean?
by jrc
Tue Sep 05, 2006 12:51 am
Forum: GoldWave General
Topic: Can't set line monitor in volume
Replies: 6
Views: 3309

ASIO support?

The motherboard on my computer has built-in sound (SoundMax - it's an Asus board). I have an M-Audio Revolution 5.1 sound card installed. I can't record from the sound card (although it plays back), but I can through the motherboard using SoundMax. M-Audio support says the recording software must su...
by jrc
Sat Aug 26, 2006 7:12 pm
Forum: GoldWave General
Topic: Can't set line monitor in volume
Replies: 6
Views: 3309

Can't set line monitor in volume

In Control Properties, I keep setting the line monitor in volume, but when I start to record, it is always set to 0. How do I set this?
by jrc
Sat Aug 26, 2006 6:53 pm
Forum: GoldWave General
Topic: No sound when playing back, no recording
Replies: 3
Views: 2494

No sound when playing back, no recording

Using Goldwave 5.14, WIN XP system w/ M-Audio Revolution 5.1 sound card. Audio plays via Windows Media Player. When I import a wav file into Goldwave and try to play it, I get no sound. Also, when recording through Line In on the sound card, nothing seems to happen. I have the sound card selected as...
by jrc
Fri Aug 18, 2006 12:21 am
Forum: MULTIQUENCE (discontinued)
Topic: Can't play wav file on Windows Media Player
Replies: 4
Views: 10618

I re-installed v2.52 and the wav file I created plays on WMP10 with no problems. What's the difference with v2.54?

John
by jrc
Thu Aug 17, 2006 11:50 pm
Forum: MULTIQUENCE (discontinued)
Topic: Can't play wav file on Windows Media Player
Replies: 4
Views: 10618

Can't play wav file on Windows Media Player

Recently upgraded to v 2.54. When I convert a wma, the resulting file does not play on WMP 10. It says I need a codec (MicroSoft PCM Format 1). With earlier version of MQ, the wav files play on WMP as is. Do I need to adjust the wav settings?

John
by jrc
Tue Apr 26, 2005 1:26 am
Forum: MULTIQUENCE (discontinued)
Topic: Crashes
Replies: 2
Views: 4579

I don't know what to look for in the drwatson log to answer your question. I updated the drivers for our mouse (MS wheel mouse optical) and this seems to help. Lock ups occur when using the mouse wheel (I have still had some lock ups after the update, but not so often). So far, no lockups with MQ si...
by jrc
Tue Apr 19, 2005 12:49 am
Forum: MULTIQUENCE (discontinued)
Topic: Crashes
Replies: 2
Views: 4579

Crashes

Recently we've been having frequent lockups, often when using multiquence. The drwatson log shows several access violations. The OS in win xp sp2 with latest updates. The log also shows several problems with our firewall (sygate). Any ideas what may be the problem?