Bug: Move Function

VideoMeld discussions and community help

Bug: Move Function

Postby burekas » Sat Dec 26, 2015 10:55 am

Hi,

When I put an absolute time which is lower then the current time I got Range error,
If I put higher value it's ok.

Why?
burekas
 
Posts: 8
Joined: Tue Dec 22, 2015 8:20 am

Re: Bug: Move Function

Postby GoldWave Inc. » Tue Dec 29, 2015 2:09 pm

I'm not sure of the context you are talking about, but if you are trying to move a value point to a different time, then you can only move it between to two adjacent points. So if you had a point at 5 seconds, another at 10, and another at 15, you can move the point at 10 between 5 and 15. Check to make sure there are not multiple points at the same time. That would restrict the range.
User avatar
GoldWave Inc.
Site Admin
 
Posts: 3757
Joined: Wed Mar 10, 2004 6:13 pm
Location: St. John's, NL


Return to VideoMeld General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Google Ads
cron

Keywords: sound editor, song editor, audio editor, sound converter, sound recorder, itunes, mp3, cassette, tape recording software, vinyl, LP, restoration, noise reduction, clean, filter, visual, speech