AHHHHHHHHHHHH

General discussions and questions about MULTIQUENCE
Post Reply
wonderer07
Posts: 1
Joined: Mon Apr 11, 2005 4:56 pm
Location: germany

AHHHHHHHHHHHH

Post by wonderer07 » Mon Apr 11, 2005 5:07 pm

Hi all. Really hoping someone out there can help me with a recording problem which is driving me mad. Ive created cd mixes before and recorded no problem. however, now when i record, nothing is working! it attempts to play back, but there isnt any waveform to see in the first place. just like the record function isnt linked to the main program. Any suggestions gratefully received. Im trying to create quality ringtones for my 6230. I have de/re-installed the program, tried to record on all the line in/microphone/stereo etc etc....options but nothing. i do notice that whilst attempting to record, only the top VU meter is lit up...and by only 2 bars. HELP!!!!!!

Regards to all.

GoldWave Inc.
Site Admin
Posts: 3903
Joined: Wed Mar 10, 2004 6:43 pm
Location: St. John's, NL
Contact:

Re: AHHHHHHHHHHHH

Post by GoldWave Inc. » Mon Apr 11, 2005 10:15 pm

Make sure all connections are firmly in place. Also try selecting a different recording device (if your system has more than one).

Chris

Post Reply